Nejen baterie u fotoaparátu se vybily hned na začátku

18.06.2012 20:08

17.6.2012. To byl datum, který znamenal pro hráče narozené v roce 1997 derniéru v dresu starších žáků. Na poslední zápas v sezóně jsme odcestovali do Bzové, kde hrají své zápasy starší žáci týmu FK Hořovicko. Náš tým ztratil v sobotu díky výhře Kosmonos 1:0 v Kunicích šanci na to být třetí a pád na nižší pozice už nás také čekat nemohl. Soupeř na tom byl podobně, jen my jsme byli na 4. a on až na 14.místě. Tedy poslední utkání proti téměř poslednímu celku. V kabině panovala velmi uvolněná nálada a bohužel se to odrazilo na výkonu mužstva na hřišti, které opravdu velmi potrádalo kvalitu, stejně jako celý zápas.

Nezačali jsme (a ani neskončili) dobře. Ve velmi volném tempu, kdy jsme dávali domácím spoustu prostoru pro zpracovávání nakopávaných míčů. To se nám kdykoliv mohlo vymstít, protože ve většině případů se také dostávali k zakončení. Neskutečný nedůraz panoval na naší levé straně, kde hrál na beku nejprve Štěrba, který se následně vyměnil s Václavíkem. I poté to bylo podobné. Zbytečné ztráty míčů, nedůrazné bránění atd. Uklidňující měl být gól právě Štěrby, který si dobře naběhl za obranu a prostřelil gólmana. 1:0 pro nás, ale že by se obraz hry nějak změnil, to se říct nedalo. Dozorec, který byl jednoznačně faulován na polovině soupeře, protože kopačka se obvykle jen tak nevyzouvá, přišel o míč, nákop na útočníka, kterého se nepodařilo zastavit a gól v naší síti. Poločas skončil utrápeným výsledkem 1:1.

Ve druhé půli stále stejná podívaná. Navíc velmi brzy jsme opět inkasovali. Po nedůrazu na levém kraji vápna následovala přihrávka na útočníka, kterého nedokázal ubránit Kadeřábek a ten tak měl snadnou práci. Vyrovnat se o chvíli později podařilo Dobšovičovi, který ranou propálil domácího gólmana. Ale opět jsme to byli my, kdo musel dohánět. K míči se zase dostal jeden z útočníků. Obešel Prela, který před ním byl tělem, ovšem z mého pohledu si jasně pomohl rukama. Sudí opět nepískal. Útočník tak přehodil gólmana a opět jsme prohrávali. A poté ještě jednou. Kadeřábek zazmatkoval v rozehrávce, míč mu ukopl jeden z domácích. Gólman Hřídel vyběhl, dokázal míč ještě trefit, ale hráči se podařilo dostat přes něj balon a následně zakončit do prázdné brány. Snížit se podařilo gólem Dozorce, vyrovnat již nikoliv.

Během týdne budou doplněny shrnuté statistiky ze sezóny atd.

Fotogalerie ze zápasu.

Fotogalerie z rozlučky.