MU V.Borek - Hodnocení

05.05.2012 19:03

V.Borek - SK Union Čelákovice

1:3 (1:2)

Branky: 23. Holzman, 30. Szabo, 36. Václavík

 

Dlužím hodnocení z minulého utkání. Kdo byl na utkání, viděl z naší strany podcenění soupeře. Už výkon proti Sedlčanům nebyl optimální a tak prohra s Mělníkem byla vyústěním našeho herního útlumu. Po náročném programu (3 utkání během 9 dnů, někteří kluci i 4,5 a dokonce i 6 utkání!!!, což je pro organismus velké zatížení a někteří hráči na to samozřejmě reagují herním útlumem) měli kluci volnější týden a tréninkové jednotky byly lehčího rázu. V týdnu jsme se zaměřili na základní herní útočné kombinace, především na kombinaci „přihraj a běž“ a vrácení herní pohody. Chtěli jsme hrát opět kombinační fotbal po zemi s využitím křídelních prostorů.

Utkání proti Borku pro nás nezačalo dobře a hlavně laxní přístup obranné řady zapříčinil brzké vedení domácích. Kluci se ale postupně do zápasu dostali a dle vývoje jsem věřil, že vstřelení branky je jen otázkou času. Branky přišly a kluci odehráli zbytek utkání v pohodě. Hru jsme měli pod kontrolou a na předvedenou hru se dalo koukat. Velmi se mi líbila hra celé záložní řady, která se snažila na těžkém terénu hrát po zemi a velmi často využívala krajních záložníků. Ti neustále servírovali míče do pokutového území. Vytvořili jsme si velký tlak s mnoha šancemi a soupeř hrozil pouze z rychlých protiútoků, které nám dělaly velké problémy!

Velkou škodou je pouze tolik neproměněných šancí, protože kdyby utkání skončilo vysokým rozdílem jako u mladších žáků, tak by se tomu nikdo divit nemohl.

Velmi se mi líbila chuť prosadit se v soubojích 1 na 1 a nutno říci, kde jinde si to vyzkoušet a zvednout si sebevědomí než u mužstva, které opravdu patří mezi slabé soupeře v soutěži.

Do příštího utkání je určitě třeba zlepšit hru v obranné fázi hry, protože chyby, které jsme vyprodukovaly, lepší soupeř potrestá.

Přesto věřím, že se klukům utkání líbilo a budou v tomto herním stylu pokračovat i proti Kosmonosům.

Do hry se dostali všichni náhradníci.

Trenér.